Ajax en BMW sluiten partnerovereenkomst vanaf juli 2023

Ajax en BMW sluiten partnerovereenkomst vanaf juli 2023

Ajax gaat vanaf het seizoen 2023/2024 in zee met BMW. Dat meldt de Amsterdamse club vrijdagochtend via Ajax.nl. Ajax, BMW en Van Poelgeest hebben vrijdag een partnershipovereenkomst getekend, zo valt te lezen via de officiële kanalen.

Foto: AFC AJAX

BMW is vanaf het seizoen 2023/2024 voor minimaal vier jaar Official Sponsor en Official Automotive Partner van Ajax. Vanaf het moment – 1 juli 2023 – dat BMW Van Poelgeest officieel de nieuwe partner is van Ajax, zal de Amsterdamse club meer details over de samenwerking bekendmaken. Tot en met het einde van dit seizoen blijven Mercedes-Benz en Stern de mobiliteitspartners.

Waarom Ajax de deal nu al bekendmaakt

Ajax laat weten dat het partnership met BMW Van Poelgeest nu al bekendmaakt, omdat het inpassen van de nieuwe partner in het mobiliteitsbeleid van Ajax en het vervangen van het wagenpark voorbereiding vergt.

Daarbij is het voor alle betrokkenen beter als het duidelijk is wat de afspraken zijn met zowel de huidige als met de nieuwe mobiliteitspartners. Met BMW Van Poelgeest hoopt Ajax verder te groeien en zodoende wordt de keuze voor een andere sponsor gemaakt.

Mercedes-Benz is sinds 2009 ‘Official Sponsor’ van Ajax. Op de website van de Amsterdamse club valt te lezen dat Mercedes-Benz Nederland B.V. verantwoordelijk is voor de verkoop, marketing, en after sales activiteiten van de tot Daimler behorende merken zoals Mercedes-Benz, smart, Maybach personenauto’s. Alle Ajacieden rijden in een Mercedes-Benz.

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kraken Onion Market