HUAWEI P60 Pro se afișează într-o fotografie reală, cu design puțin schimbat față de cel prezentat în randările anterioare

HUAWEI P60 Pro se afișează într-o fotografie reală, cu design puțin schimbat față de cel prezentat în randările anterioare

Cu o lansare programată aparent pentru primăvara acestui an, HUAWEI P60 Pro continuă să primească leak-uri, iar astăzi vedem ceea ce pare a fi o fotografie reală cu noul flagship al companiei chineze. Trebuie spus că anterior au sosit și randări, unele mai puțin credibile decât altele, dar toate sugerând implementarea unui modul foto de mari dimensiuni în colțul din stânga sus spate.

Astăzi descoperim că modulul ar putea arăta diferit față de cum ne era prezentat în randări. Fotografia de mai sus scoate la iveală că într-adevăr avem un modul dreptunghiular, doar că apar două inele și nu unul singur central ca anterior. Nu vedem clar ce camere implică acest setup, dar din zvonuri ar fi vorba despre camera wide, ultra-wide și cea perioscop telephoto. 

La bază vedem grila difuzorului și portul USB Type-C, iar în lateral dreapta apar butoanele de volum și cel power/unlock. Cel mai probabil aceste diferențe de design sunt puse pe seama a diferite prototipuri. De la HUAWEI P60 Pro așteptăm următoarele dotări:

  • Display: 6.6 inch, AMOLED, 120Hz, QHD+, BOE
  • Procesor: Snapdragon 8 Gen2 4G
  • Cameră spate: 50 mpx wide (IM888) + 50 mpx ultra-wide (IMX858) + 64 mpx telephoto (OV64B)
  • Funcții cameră: optică XMAGE, deschidere variabilă

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kraken Onion Market