Redmi Note 12 se apropie de lansare, cu încărcare la 120W şi camera de 50 de megapixeli

Redmi Note 12 se apropie de lansare, cu încărcare la 120W şi camera de 50 de megapixeli

A început toamna şi ar trebui să înceapă şi sezonul lansărilor de flagship-uri de toamnă. Nu lipseşte un nou Redmi Note, mai precis Redmi Note 12, care tocmai a avut o scăpare mulţumită lui Digital Chat Station. Dacă totul merge bine, telefonul ar putea sosi la final de an.

Debutul acela va avea loc în China, iar telefonul va sosi în trimestrul întâi şi pe piaţa globală. Redmi Note 12 va avea la bord o cameră principală de 50 MP, dar şi încărcare la 120W, cum am văzut de altfel pe Redmi Note 11 Pro+. Conform insiderului telefonul va avea un format angular şi muchii plate, în stilul lui Redmi Note 11. Va avea şi ecran plat cu muchii înguste şi o cameră selfie decupată în ecran. 

Alături de camera principală cu rezoluţie de 50 MP vine una de 2 MP pentru Macro şi una de 8 MP ultrawide. Vom avea şi încărcător la pachet, unul de 120W, iar o încărcare de la zero la 100% se va face în 20 de minute. Bateria ar avea o capacitate undeva între 4500 şi 5000 mAh. Va exista şi un telefon Redmi Note 12 Pro, dar şi un Redmi Note 12 Pro+, cu procesoare superioare, extra RAM şi camere mai bune.

Unul ar putea avea chiar o cameră de 200 de megapixeli. Aşteptăm şi procesoare ceva mai răsărite la interior, precum cele din seria Dimensity 8000.

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kraken Onion Market