Samsung refuză să aducă încărcare rapidă pentru flagship-urile sale pliabile; Galaxy Z Fold6 și Z Flip6 se încarcă tot la 25W

Samsung refuză să aducă încărcare rapidă pentru flagship-urile sale pliabile; Galaxy Z Fold6 și Z Flip6 se încarcă tot la 25W

Dacă ne gândim că noile pliabile Samsung vor fi prezentate undeva în luna iulie a acestui an, parcă nu a mai rămas mult până la debutul lor. Iată că ele au început să primească și certificări importante. Și-au făcut apariția recent în baza de date 3C, iar astfel aflăm puterea de alimentare de care vor beneficia aceste modele. Din păcate, nu sunt vești tocmai bune. 

Galaxy Z Flip6 e listat în această bază de date sub forma modelului SM-F9560, iar varianta Fold6 apare sub numărul de model SM-F7410. Certificarea dezvăluie că ambele telefoane vor suporta alimentatorul Samsung EP-TA800, model ce furnizează o putere de încărcare maximă de 25W. Cu alte cuvinte, din păcate, Samsung nu aduce alimentare cu adevărat rapidă pe aceste modele din portofoliu.

Merită menționat că acest accesoriu nu va fi regăsit în cutie, astfel că dacă nu ai unul compatibil va trebui să achiziționezi un alimentator separat.

La acest capitol compania sud-coreeană a rămas cu adevărat în urmă față de competiție. De exemplu, OnePlus Open se încarcă la 67W pe fir. Totodată, noul vivo X Fold3 Pro, model ce urmează să sosească în Europa, beneficiază de alimentare la 100W pe fir, respectiv 50W wireless. 

Multe dintre dotările terminalelor sunt cunoscute, iar pe web și-au făcut chiar apariția randări cu acestea. Se vehiculează că Galaxy Z Flip6 ar putea primi un procesor Exynos 2400 sub capotă, urmând a fi comercializat în această variantă în Europa. 

Lansarea ar avea loc în luna iulie, iar alături de aceste telefoane ar putea sosi seria de tablete Galaxy Tab S10, dar și inelul inteligent Galaxy Ring.

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kraken Onion Market