Șanse pentru un debut global în cazul lui Xiaomi 13 Ultra? Cele mai noi zvonuri indică această direcție

Șanse pentru un debut global în cazul lui Xiaomi 13 Ultra? Cele mai noi zvonuri indică această direcție

În această primăvară vom primi câteva flagship-uri noi, printre care mă gândesc la HUAWEI P60 Pro sau vivo X60 Pro, dar nu vor fi singurele, pentru că sunt șanse mari să îl vedem și pe Xiaomi 13 Ultra, doar în China pentru început, ce-i drept. Astăzi descoperim un zvon care îți va face inima să tresară, dacă ești fan și ai urmărit evoluția seriei Ultra de-a lungul timpului.

Ne amintim de Xiaomi Mi 11 Ultra din 2021 care nu a ajuns global, o soartă pe care a avut-o și Xiaomi 12s Ultra. Cu acest istoric negativ, nu ne gândeam că succesorul va sosi la nivel internațional, dar iată că există o mică șansă. Aparent, Xiaomi 13 Ultra va debuta global, dacă dăm crezare spuselor lui Universe Ice

Despre Xiaomi 13 Ultra am tot discutat în ultima perioadă, sosind randări ale sale, ba chiar și huse care au confirmat uriașul modul foto din spate. Va fi un camera powerhouse, iar ideea de modul circular se răspândește rapid, după vivo X90 Pro, acum Xiaomi 13 Ultra și mai nou și Find X6 Pro, telefon din urmă care aparent rămâne doar în China.

Așteptăm dovezi ceva mai solide ale debutului global, iar aici mă gândesc la certificări WiFi Alliance, trademark-uri, importuri în India ale telefonului în vederea testării și lista poate continua. 

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kraken Onion Market